Jeroen Boer
2018-12-09
Saman is een hele goede rijinstructeur. Toen ik begon had ik nog nooit achter het stuur gezeten en was ik behoorlijk nerveus. Saman stelde me eigenlijk meteen gerust door alles goed uit te leggen voordat we vertrokken. Zijn lessen zijn heel stapsgewijs. Hij legt alles rustig uit en gaat pas verder met iets nieuws als je de vorige stap goed beheerst. Hij bereidt je zo ook goed voor op in je eentje rijden. Hij rijdt niet alleen examenroutes maar gaat echt langs alle moeilijke punten in Utrecht en omstreken zodat je alle verkeerssituaties een keer gezien hebt. Het is ook altijd gezellig in de auto. Zelfs als je fouten maakt of een slechte dag hebt blijft de sfeer goed omdat Saman altijd geduldig is. Hij is ook heel persoonlijk betrokken bij zijn leerlingen. Je krijgt echt het idee dat hij het werk voor jou doet en niet voor zijn eigen winst. Hij heeft bijvoorbeeld bij mij vlak voor mijn examen zijn enige vrije dag opgegeven omdat ik nog niet helemaal klaar was. Ook tijdens zijn verhuizing is hij niet gestopt met rijen zelfs als hij de hele ochtend dozen had gesjouwd. Dankzij deze inzet van Saman ben ik uiteindelijk toch in een keer geslaagd. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen voor goede en gezellige lessen. Saman, bedankt voor je inzet en gezelligheid ik vond het hartstikke leuk.
Maarten
2017-12-07
Saman is een uitstekende rijinstructeur die zich altijd 110% inzet. Je leert echt veilig rijden bij hem. Hij leert je op de juiste manier autorijden, dat is: rijden met geduld, inzicht en overzicht. Je krijgt altijd de juiste uitleg! Saman denkt actief mee en helpt je bij je zwakke plekken. Er worden ook dingen herhaald totdat je de situatie echt goed begrijpt, dat is heel belangrijk en heel goed. Het verkeer is variabel en er kan van alles gebeuren op de weg, Saman leert je juist te anticiperen in elke situatie en altijd de rust te bewaren. Het belangrijkste is dat je veilig leert autorijden voor op de lange termijn dus: 'hoe moet ik deze situatie aanpakken als er niemand naast me zit en ik alleen ben?' Saman is degene die je goed traint hierop.
David
2017-07-21
Saman is een geweldige rijinstructeur zonder te overdrijven. Hij heeft mij in slechts 34 lessen geleerd veilig te rijden en ik ben dan ook in één keer geslaagd. We hebben gelachen in de auto en aan mijn zwakke punten gewerkt, zo zorgde hij er op een positieve ondersteunende manier voor dat ik snel stappen heb gemaakt. Saman gaf mij alle vertrouwen in de auto waardoor ik er steeds meer plezier in ervaarde. Als het nodig was is hij er ook om je wakker te schudden en je duidelijk uit te leggen waaraan je nog moet werken. Hij is ongelofelijk betrokken bij iedere leerling en doet alles wat hij kan voor je om je te helpen! Dankjewel voor de geweldige tijd en de leerzame uren!
Emmy
2017-05-11
Saman, wat heb ik een plezier gehad bij je in de auto! Dank wel wel voor je geduld, voor je heldere uitleg, voor soms een nodige schop onder mijn kont maar vooral voor alle gezelligheid in de auto. Je bent een hartstikke goede instructeur en je hebt me niet alleen geleerd om auto te rijden volgens het boekje, maar ook om zelfverzekerd te rijden. Zonder twijfel en weten dat ik het echt kan. Dank je wek!!!
Sjo
2017-01-11
Ook ik ben in 1 keer geslaagd bij autorijschool Trajectum! Saman is een zeer kundig en prettige instructeur. Hij heeft een manier van lesgeven die vrij uniek is, waarbij hij het belangrijk vindt dat je de auto goed onder controle hebt. Hierdoor slagen zo veel studenten bij hem in een keer, ook al ben je geen natural talent, iets wat ik zeker ook niet was. Bovendien zijn de lessen zeer leuk, dit omdat Saman als persoon ook gewoon een top vent is. Altijd geïnteresseerd en vriendelijk, dit maakt het rijden bij Saman een feest.
Sven
2017-01-11
Mocht je vallen voor de beste rijschool met 1 van de hoogste slagingspercentage van Utrecht , dan kun je tijdens je gratis proefles kennis maken met (denk ik) één van de meest enthousiaste rijschoolhouders die er is. Saman zal altijd positief blijven en vertellen wat je wel goed deed, wat hem naar mijn mening erg geschikt zou maken voor iemand die niet zo zeker van zichzelf is. Saman probeert je zo goed mogelijk voor te bereiden op je examen, en hij luistert ook naar je eigen lessuggesties (in mijn geval hebben we een hele les aan het in- en uitvoegen geweest). Saman is soepel met het inplannen van de lessen waardoor het ook makkelijk te combineren is met school of werk. De lessen bij rijschool Trajectum waren erg gezellig. We hebben, zonder dat het afleidde, leuke en grappige gesprekken gehad. Saman is flexibel als het gaat om lespakketten en betalingen. Ik heb mijn pakket in 2 delen betaald en ik heb het geld van de niet-gebruikte lessen in mijn pakket op mijn rekening teruggestort gekregen.
Kortom, voor gezellige, grappige, leerzame, flexibelle rijlessen ben je bij rijschool Trajectum aan het goede adres
Suzanne
2016-12-12
Mijn ervaring bij Saman is erg positief. Saman is namelijk een man die met veel geduld je alles bijbrengt over het leren autorijden. Hij gaat stapsgewijs te werk, waardoor hij je steeds zelfstandiger leert rijden. Fouten maken tijdens het rijden is voor hem geen probleem, daar is alle ruimte voor. En het leuke is dat hij tijdens het lessen ook oprecht geïnteresseerd is in je. Ik heb in de tijd waarin ik met hem heb gelest een fijne band met hem opgebouwd, wat helpend is wanneer dingen niet soepel verlopen met wat dan ook. Als je bijvoorbeeld een keer niet kan, dan komt hij zelf met een oplossing. Ik ben in 1x geslaagd voor zowel mijn TTT als mijn praktijk, super chill!! En hij gaf mij echt het vertrouwen dit te kunnen. Soms kan hij streng zijn, maar dit is alleen maar om jou te helpen en niet om je dwars te zitten. Een aanrader dus!!!
Jeroen
2016-12-12
Ik heb vandaag zojuist een heel mooi verjaardagscadeautje gekregen aangezien ik morgen jarig ben: MN RIJBEWIJS IN EEN KEER! Ik ben in een keer geslaagd (29 Oude gracht- Traject) dankzij de goede (leerzame) lessen van Saman. Hij is een hele goede instructeur en heeft me veel geleerd, ik had mijn rijbewijs nooit in een keer kunnen halen zonder hem! Bedankt Saman, voor de leerzame maar ook altijd gezellige lessen! Wat ik ook heel fijn vond is dat Saman heel eerlijk is tegen zijn leerlingen. Hij stemt iedere rijopleiding af op de behoefte van de leerling. Zo waren we er al gauw achter dat ik een snelle leerling was, ik kon al na 29 lessen afrijden! fantastische leraar!
Alex
2013-05-06
Hee Sam, het heeft even geduurd maar dat heeft een reden: een rijbewijs halen is een ding. Maar het uiteindelijke rijden is toch wel een tweede. Ik heb nu al de enige rijervaring in verschillende auto's gehad en mijn hoogtepunt was wel door Parijs rijden. Zelfverzekerd en ongedwongen kon ik daar hellingsproefgewijs de kleine, nauwe, stijle straatjes bedwingen. Zo is mijn uiteindelijke rijexamen ook gegaan, nadat lessen zonder nonsense en tussendoor een grapje zijn vruchten hadden afgeworpen, de uiteindelijke test vol zelfvertrouwens in een keer binnen getikt. Nog bedankt daarvoor, en tot op de weg!
Groetjes,
Alex
Nina
2013-04-03
Vorige week geslaagd bij Saman in 1x nadat ik 4x was gezakt bij mijn vorige rijschool. Met Saman slaag je gegarandeerd!! De rijlessen waren altijd supergezellig en hij kan goed, duidelijk en rustig uitleggen. Ik ben Saman eeuwig dankbaar!! Hij heeft ook een record gezet van geslaagde mensen en ben blij dat ik daar ook bij hoor. Saman veel succes nog met je komende examens en je rijschool. Trajectum is de beste rijschool waar je terecht kan!! Dus wacht niet langer en bel Saman
Rik Markt
2013-04-03
Heel erg bedankt voor je leerzame rijlessen!
Vanaf het eerste moment stelde je mij op me gemak. Daardoor slaagde ik afgelopen week in 1 keer!!:D
Deze rijschool is zeker een aanrader!! Alles word stapje voor stapje gedaan op je eigen tempo. Saman blijft ook altijd rustig en geeft goeie tips voor lastige situaties. Dat geeft veel zelfvertrouwen en dat is wat je nodig hebt goed te kunnen presteren! Heel erg bedankt Saman!!
Wacht niet langer en meld je gelijk aan bij AUTORIJSCHOOL TRAJECTUM
Margit
2013-04-03
Voor het eerst achter het stuur, zat ik in de stress. 'autorijden" dacht ik "gaat m voor mij nooit worden'. Maar Saman heeft me, ondanks mijn twijfels, toch weten te motiveren om ervoor te gaan. Hij probeert z'n lessen aan te passen aan het type leerling en is emotioneel betrokken. En na hard werken is het gelukt, in één keer het rijbewijs gehaald!! Super! Saman kan goed inschatten wanneer iemand er klaar voor is om examen te doen, dat is erg fijn. Saman bedankt
Adnan
2013-02-11
Hee Sam, Dank voor de lessen! In de vroege uurtjes waren zowel het eindeloze gelul van de radiomannen als van jou altijd weer prima wakkerworden. Niks ten nadele van de les, want in een rap tempo heb ik (of wij...?) alles in een keer gehaald. Dat lijkt mij een van je sterkste eigenschappen: zien wat ieders wensen, talenten en obstakels zijn, en daar de les op aanpassen. Iedere leerling is anders, en daar speel je goed op in. Een zetje in de rug voor degene die het spannend vindt, even op de rem trappen wanneer iemand te hard wil. Toplessen! Dank nogmaals!
Robin
2013-01-14
Vandaag geslaagd! Yeah..Wat een heerlijk gevoel is dat Ik ben superblij met de keuze voor rijschool Trajectum, maar al mijn lof gaat uit naar Saman!! Deze man heeft echt het beste voor met al zijn leerlingen. Een hart van goud, engelengeduld, is altijd scherp, geconcentreerd en behulpzaam.
Veel goede kennis van de weg en examenroutes en haalt het beste bij zijn leerlingen naar boven. is altijd grappig en gezellig. Saman, je bent een top rijinstructeur! Ben heel erg blij met jou geweest! zonder jouw had ik nu mijn rijbewijs niet , uit de grond van mijn hart Bedankt voor alles!. Thanx Groetjes X Robin
Simon
2013-01-11
Beste mensen,
Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald en ik ben er echt superblij mee!!
Ik heb zeer leuke en leerzame ervaringen opgedaan tijdens mijn rijlessen bij Saman en ik raad iedereen echt aan om bij hem te gaan rijlessen.
Ze weet je op een goede manier zelfvertrouwen te geven en hij stelt je ook gerust bij het rijden, waardoor je een zelfverzekerd en veilig gevoel krijgt op de weg.
Autorijschool Trajectum is een echte aanrader waar je rijlessen kan volgen! TnXXXX Saman
Yvonne
2013-01-01
In het kort .. mijn verhaal. na 120 uren lessen bij een andere school( ze zeggen de duurste en daarom de beste... idd was heel duur) en na 8 x zakken bij het rijexamen, heb ik besloten om te googlen. eerste keuze bij AUTORIJSCHOOL TRAJECTUM. Resultaat.. samen met een geweldige instructeur Saman heb ik opnieuw wat lessen genomen(15lessen) of zo. Was maar 8 keer rijden. En hij heeft mij vodoende tips en rust gegeven.Hij is wel heel streng maar wel duidelijk. De negende keer was EINDELIJK GOED! Ik kon het niet geloven. Wat met andere in 1 jaar en 8 examen niet gelukt was, is met Autorijschool Trajectum(Saman) binnen 6 weken wel gelukt ( laten we het niet hebben over hoeveel mij het gekost heeft bij de andere rijschool, ik kon een kleine nieuwe auto met dat geld kopen....) met enorme dank nogmaals aan Saman voor de professionalliteit en geduld en flexibiliteit. Mijn vrienden zullen zeker bij Saman gaan rijden.
Timion
2012-12-31
Begin dit jaar heb ik bij een aantal rijscholen een proefles gehad. Mijn keuze was snel gemaakt nadat ik een keer met Saman had gereden. In de eerste plaats kon ik meteen merken dat hij ongelooflijk kennis had op het gebied van autorijden. Saman wil niet alleen dat je de eerste keer voor je examen slaagt, maar je wordt bovenal ook opgeleid tot een zelfverzekerde autorijder die zonder enige problemen aan het verkeer kan deelnemen. Daarnaast is Saman een hele oprechte instructeur; hij zegt wat hij vindt. Hij schuift het niet onder stoelen of banken als je iets fout doet. Zo word je bewust gedwongen om je verbeterpunten onder ogen te zien en hieraan te werken. Sommigen noemen het streng, ik noem het professioneel. Echter, het is niet zo dat je de hele tijd uiterst gespannen bezig bent. Saman is altijd in voor een leuk gesprek. Hij is geinteresseerd en weet je op je gemak te stellen.
Lars
2012-12-31
Beste Saman,

Ik wil jou enorm bedanken voor die leuke, gezellige en leerzame lessen. Dankzij jou goede en gezellige lessen ben ik in 1x geslaagd met 37 lessen.

Saman is een leuke en gezellige rij-instructeur, die jou heel zelfstandig laat rijden. Het is altijd gezellig en is in voor een gezellig praatje maar ook soms een pestkop, maar dat maakt je lessen wel leuk en gezellig. Zijn motto is ook, mijn leerlingen moeten in 1x slagen, daar gaat hij voor.

Dus ben je opzoek naar een goeie, gezellige, strenge maar toch rechtvaardige rij- instructeur en wil je in 1x slagen, meld je aan bij Autorijschool Trajectum.

Groetjes Lars
Lies
2012-11-19
Het bijzondere aan de autorijlessen bij Saman is de persoonlijjke aanpak. Hij leert zijn leerlingen echt kennen en zij hem. Dankzij dit vertrouwen weet hij precies wat de beste aanpak is om de autorijlessen aan te pakken.
Er is een gezellige, ontspannen sfeer in de auto, maar er wordt wel hard gewerkt om zo snel mogelijk goed te leren rijden.
Ik ben blij dat ik op deze manier mijn rijbewijs heb kunnen behalen!
Veel plezier bij het lessen bij Trajectum!
Saman, dank je wel!
Winston
2012-11-11
Afgelopen vrijdag is het me gelukt, wat ik totaal niet had verwacht, ik heb in 1 keer mijn rijbewijs weten binnen te slepen met 33 uur! Totaal in shock bedacht ik me dat ik dat nooit had kunnen doen zonder de goede lessen van Sam! Sam biedt: gezelligheid en een ontspannen sfeer tijdens de les, Geen verschillende lesauto's! (les auto is super mooi en schoon!), goede lessen en het hoogste slagingspercentage (!) van Utrecht, wat wil je nog meer? Ik ben heel erg blij dat ik 4 maanden geleden bij rijschool Trajectum besloot te lessen!

Sam, nogmaals bedankt voor alles, en ik wens jou en je rijschool het allerbeste toe!

Groetjes,
Winston
Niels
2012-11-06
Het jammere van je rijbewijs in één keer halen is dat al de leerzame en gezellige uurtjes autolessen met Saman helaas voorbij zijn. Na de eerste proefles was voor mij direct duidelijk dat ik met Saman een jong maar ervaren rijinstructeur zou krijgen die werkt op basis van een onderlinge vertrouwensrelatie en het nemen van eigen verantwoordelijkheden. Eigenschappen die mij goed passen en ook bijdragen aan het snel opnemen van lesinformatie. Dat het naast de intensieve en betrokken rijbegeleiding ook nog gezellig is, draagt er alleen maar aan bij dat je je snel vertrouwd voelt met de auto en het rijden erin. Concreet betekende dit voor mij dat ik binnen drie maanden en 30 uur rijden eindelijk de trotse bezitter ben van mijn rijbewijs. Saman bedankt voor jouw bijdrage daarin!
Maartje
2012-11-04
Een mijlpaal bereikt! Vanuit vertrouwen en geduld heb ik les van jou gekregen. Met beide benen ben ik op de grond blijven staan door jouw nuchterheid& humor en sympathieke manier van zijn als mens. Jij hebt mij de ruimte gegeven om mezelf te zijn maar vooral om te geloven dat ik kan autorijden met als resultaat dat ik afgelopen donderdag in 1 x geslaagd met 30 uur! Ben voor mijn praktijkexamen.
Een stuk vrijheid heb ik gekregen voor de rest van mijn leven echt werkelijkwaar dat is een HEERLIJK gevoel dit neemt niemand mij meer af! Saman, bedankt voor alles en als ooit iemand aan mij vraagt welke autorijschool zij moeten kiezen.....dan weet ik het beste antwoord te geven AUTORIJSCHOOL Trajectum!!! Heel veel lieve groeten, Maartje Stegeman
Michael
2012-11-04
Voor een gedegen rij opleiding, onder goede, deskundige begeleiding, is Autorijschool Trajectum heel erg aan te raden.

Zelf ben ik na 22 lessen in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

Saman zorgt er voor dat je je op je gemak voelt en dat zorgt er voor dat je met plezier je rij lessen volgt. Hierdoor leer je sneller!

Aanrader voor iedereen die zich oriënteert bij verschillende rijschool houders.

Saman heel erg bedankt voor de leuke, maar vooral leerzame periode!
Remco
2012-11-01
In 1 keer geslaagd! Dank Saman voor een hoop geduld, niet voor niets het hoogste slagingpercentage van Utrecht blijkt maar weer!
Marthe
2012-10-31
Nadat ik eerst bij een andere rijschool gelest had, ben ik overgestapt naar rijschool Trajectum. Meteen werd ik op mijn gemak gesteld en had ik door hoeveel geduld Saman had. Ik ben denk ik verreweg de leerling geweest met de meeste lesuren, maar toch in 1x geslaagt!! Wat was en ben ik blij. Het was altijd ook erg gezellig tijdens het lessen en dat vond ik erg fijn. En de auto was helemaal mooi schoon op de examendag =) Echt de beste van Utrecht, Saman bedankt!
Justin
2012-09-18
Na een aantal proeflessen bij verschillende rijscholen kwam ik uiteindelijk bij Rijschool Trajectum uit. Deze rijschool heeft een hoog slagingspercentage en ik weet ook waarom: Saman zet zijn leerlingen echt voorop! Omdat ik erg druk was met mijn studie kon ik een periode slechts eenmaal in de twee weken rijden. Hij gaf toen eerlijk aan dat ik beter een periode kon stoppen en verder kon gaan tot ik meer tijd had omdat ik alleen maar mijn uren opmaakte zonder iets te leren. Dit heeft mij een hoop geld gescheeld!! Hij focuste zijn lessen op het 'echte' rijden, zoals je later ook zou rijden, en niet de normale, strakke 'regeltjes' die je bij andere scholen leert. Het belangrijkste was eigenlijk relaxed rijden, maar wel op een bewuste en veilige manier. Ik heb mijn rijbewijs ook in 1 keer gehaald!! Ik zou iedereen die zijn rijbewijs wil halen aanbevelen een proefles te nemen bij Trajectum! Saman, Bedankt!!
Paul
2012-09-18
Een rijbewijs halen kost veel en een goede rijschool kiezen is erg moeilijk. Ik zat er persoonlijk erg tegenop om te beginnen met rijlessen. Na een aantal proeflessen te hebben gehad bij verschillende rijscholen, kwam ik bij Sam van rijschool Trajectum terecht. Vanaf het moment dat ik voor het eerst in de auto stapte tot aan het behalen van mijn rijbewijs heb ik een geweldige tijd met Sam gehad. Sam straalt zoveel positieve energie uit, waardoor je heel veel zelfvertrouwen krijgt. Een rijles met Sam is net een dagje uit. Hij is jong, energiek en vooral heel erg professioneel. Het is voor mij dan ook geen verassing dat zijn slagingspercentages zo hoog zijn. Kortom, deze rijschool is een aanrader voor iedereen die op een goedkope manier snel zijn rijbewijs wil halen.
Rob K
2012-09-16
ik heb hele goede ervaringen met autorijschool trajectum en met saman. ik ben redelijk zenuwachtig aangelegd en dat heeft Saman ook wel geweten. Maar hij heeft dat er helemaal uit gekregen. al vanaf dag 1 heef Saman me heel goed begeleid en het is helemaal goed gekomen. ik zou nog wel effe door kunnen gaan met alle plus punten over sam:) Je gaat saman echt als een vriend beschouwen.
Sepideh
2012-09-16
Autorijschool Trajectum is echt aan te bevelen. Saman is een super rij-instructeur. Hij blijft heel rustig en legt alles duidelijk uit. Ik heb van saman geleerd hoe ik zelfverzekerd en veilig kan rijden. Dat vind ik heel belangrijk. Ik ben erg tevreden en ik geef hem een dikke 10.
Francies
2012-09-16
Autorijschool Trajectum is echt aan te bevelen! Na lang zoeken heb ik eindelijk een goede rijschool gevonden. Saman is een jonge, gezellige en kundige rijleraar, die je alles leert om in 1 keer te slagen voor je rijbewijs. De slagingspercentages van het CBR liegen er niet om. Saman doet er alles aan om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor het examen. Dus als je je rijbewijs wilt halen, dan kun je het beste gelijk bij Sam aan de slag gaan. De auto is ook heel fijn om in te rijden.
Roos
2012-09-16
Sam is een super rij-instructeur. Ik heb in 5 weken mijn rijbewijs in 1x gehaald en met genoeg uren om nu zelfverzekerd te rijden. Hij is heel geduldig en neemt de tijd om je dingen uit te leggen en net zolang te oefenen totdat het 'natuurlijk' gaat. Ik heb het heel gezellig gehad met Sam in de auto en erg veel in korte tijd geleerd!Zeker een aanrader voor iedereen die een betrouwbare, rustige en leuke rijleraar zoekt!:)
Stafanie
2012-09-16
Ik had geluk dat mijn toenmalige instructeur een week afwezig was en ik kreeg Saman als tijdelijke vervanging, maar ik wilde niet meer terug naar mijn eigen instructeur en ben overgestapt naar Saman. Naast dat hij een heel sociaal iemand is, die je op je gemak stelt, geeft hij heel fijne feedback waar je veel aan hebt en past hij zich aan aan het ritme dat jij nodig hebt met al het geduld van de wereld, en een portie humor, waardoor het leren rijden hartstikke ontspannen is. Hij neemt de tijd om de stappen op gemak door te nemen, is heel duidelijk, en mocht een andere auto asociale acties uithalen omdat jij toevallig een L op je dak hebt staan, dan neemt hij het gerust voor je op. Ik kan me geen fijnere instructeur voorstellen.
Yosiane
2012-09-16
Saman is een fantastische rij-leraar. Ik heb met ontzettend veel plezier bij Rijschool Trajectum gelest. Saman is een hele rustige en gestructeerde instructeur. Hij is ontzettend enthousiast over het autorijden en dat maakt het meteen ook leuker om het zelf te leren. Hij vindt het prima om je iets 10x uit te leggen en (stomme) vragen stellen kan altijd. Hij verbetert je in het begin vrij veel en daarna laat hij je gewoon fouten maken zodat je zelf ontdekt wat je verkeerd doet en daardoor jezelf gaat leren wat je wel en niet moet onthouden. Ik vond zijn leermethode echt ontzettend fijn en voelde me ook goed als ik een veelgemaakte fout dan niet meer maakte. Saman maakt dat je je goed voelt als je goed rijdt en zegt dat ook tegen je. Zo kun je ook zelf bijhouden hoe je rijdt. Zijn auto is ontzettend fijn. Het is comfortabel en rijdt heel vloeiend en makkelijk. Naast het feit dat Saman een goede leraar is kun je ook ontzettend met hem lachen en probeert hij je ook goed te leren kennen wat heel gezellig is. Ik heb in één keer mijn rijbewijs bij Rijschool Trajectum gehaald en ben ontzettend tevreden ermee.
Floor
2012-09-16
Nog nooit in een auto te hebben gezeten en vol zenuwen, stapte ik een maand geleden bij Saman in de auto. Meteen voelde ik mij op mijn gemak. Langzaam en erg duidelijk werden mij de eerste stappen uitgelegd. Vervolgens een pakket uitgekozen en toen gingen we aan de slag. Door elke rijles werd ik steeds zelfverzekerder en ik begon auto rijden zowaar leuk te vinden! Telkens keek ik uit naar mijn volgende rijles, weer twee uurtjes lang genieten van leerzame gezelligheid. Lekker in het hartje van Utrecht rijden met een altijd optimistische, aardige, betrouwbare, rustige, leuke, spontane rij-instructeur en in een goede, fijne, altijd schone auto. Saman past zich goed aan bij jou rijvaardigheid en hij weet precies wanneer je klaar bent voor je examen. Ik ging zelfverzekerd en relax het examen in en heb het dan ook in één keer gehaald. Meteen de week daarop zelfs met de auto naar Zwitserland gereden. Zonder Saman had ik dat nooit gedurfd, maar nu heb ik het gewoon gedaan! Rijschool Trajectum is een goede rijschool die je leert om in de toekomst te gaan rijden waar je maar wilt! Ben je nog op zoek, neem dan vooral een proefles
Ravian
2012-09-16
Ik kwam bij Rijschool Trajectum terecht omdat ik op zoek was naar een kleine, persoonlijke, maar vooral goede rijschool. Al na de eerste proefles voelde ik me volledig op mijn gemak met Saman als rijinstructeur. Hij blijft heel rustig en legt gestructureerd en geduldig uit. Ondanks dat het altijd heel gezellig is in de auto en Saman wel houdt van een grapje om de sfeer luchtig te houden zijn de lessen wel altijd heel leerzaam en intensief. Een van de grootste voordelen vond ik dat Saman je echt leert rijden. Hij leert je niet je examen te halen. Dat gaat namelijk vanzelf als je eenmaal rijden kunt. Daardoor ben ik ook zelfverzekerd gaan rijden. Toen het tijd was om examen te gaan doen heb ik het dan ook in een keer gehaald. Het plannen van de rijlessen verloopt heel flexibel en als er een keer iets niet door kon gaan werd de les gewoon verzet. Het contact verliep ook heel soepel en persoonlijk. Ook de auto waarin hij rijdt is erg fijn en zeer goed onderhouden. Ik heb helaas in een tijdelijke auto examen moeten doen omdat Saman's auto bij de garage was, maar ook in die auto ging het heel goed. Al met al een top rijschool waar ik niet dan lof voor heb. En als ik zo de resultaten zie ben ik denk ik niet de enige.
Anne
2012-09-11
Vandaag mijn rijbewijs gehaald en zonder Saman zou dit niet gelukt zijn. Naast het feit dat hij een heel goede instructeur is en je precies kan uitleggen hoe je moet rijden, kan hij ook goed met mensen omgaan. Hij kijkt wie hij voor zich heeft en speelt daarop in. Door Saman stap ik met vertrouwen in de auto. Na een periode bij een andere rijschool waren de lessen van Saman een verademing en heeft hij mij echt leren rijden. Dankjewel Saman!!
Aniko
2012-03-31
Sinds gisteren geslaagd! Gelukkig had Sam het geduld om me op het laatst mijn schoonheidsfoutjes te blijven verbeteren en relaxed het examen in te gaan. (En gelukkig was dat niet om 8u s'ochtends ;) Fijn dat je altijd eerlijk tegen me bent geweest en me hebt geleerd om fouten los te laten en ervan te leren! Bedankt voor alles en succes met alle leerlingen!
Iris
2012-03-16
Ik ben vanochtend geslaagd en ik kijk met een zeer goed gevoel terug op mijn rij opleiding. Sam leert je op een leuke manier auto rijden, ook als het soms niet zo goed gaat blijft hij je motiveren. Ik zou trajectum aan iedereen aanraden. Bedankt Sam!
Sean
2012-01-05
Net als Josha las ik veel positieve feedback, en op een zeker punt was ik er van overtuigd dat hij zijn leerlingen korting gaf op de rijlessen als ze wat leuks neerzetten. Maar alles is waar! Sam helpt je goed, als je iets fout doet zegt hij het eerlijk, maar hij laat je ook zien hoe het béter kan. Er is werkelijk waar niks slechts te zeggen over zijn lessen, behalve dat het heeeel af en toe verdomd vroeg kan zijn. Maar dat is het waard, want rijden met Sam is een geweldige ervaring. Ik heb nu mijn rijbewijs, en zonder Sam had het waarschijnlijk veel langer geduurd. Bedankt, Sammy! Ik spreek je nog wel =)
Josha
2011-12-30
Toen ik hier voor het eerst op deze site kwam dacht ik van ik "zoveel positieve feedback dat kan toch niet waar zijn". Na 30 vruchtbare uurtjes bij Saman in de auto snap ik waarom z'n percentage zo hoog ligt en waarom z'n klanten/leerlingen zo tevreden zijn. Een aantal redenen/factoren: sociaal vaardig, komt op tijd, stemt z'n manier van lesgeven af op de leerling, geinteresseerd, meelevend, kundig, eerlijk en last but not least betrouwbaar. Dit laatste punt vind ik het belangrijkte omdat het de basis legt voor een vertrouwensrelatie waarin je beter en sneller leert. Kortom, Saman is kundig en integer en zal je niet onnodig laten lessen (lees: betalen). Ik heb bijvoorbeeld bijna een maand eerder kunnen afrijden wat me een hoop euro's heeft gescheeld! Hier ben ik erg dankbaar voor en brengt me tot de conlusie dat je met een kundige instructeur (lees: Saman) altijd goedkoper uit bent!
Sander
2011-12-22
Dé beste rijschool van Utrecht! Zeer hoog slagingspercentage (momenteel vanaf november 2011 80% van alle eerste examens slagen!). Saman is zeer gemotiveerd en weet gewoon wat voor aanpak er persoonlijk bij je het beste werkt. Ik zelf moest mijn rijbewijs in 1x halen, aangezien ik ga emigreren volgende week en dat is dankzij hem gelukt, zelfs toen hij zelf verongelukte (door andermans schuld) en last had van rug en nek en eigenlijk niet mocht werken, heeft hij voor mij een uitzondering gemaakt en is doorgereden met mij omdat ik gewoon geen weken de tijd meer had. HEEL ERG BEDANKT VRIEND! VEEL SUCCES VERDER.
melvin
2011-09-05
Saman,

vanmiddag ben ik geslaagd!!
ik vond het echt top om bij jou te lessen man.
zou het echt iedereen aanraden.
bij jou in de auto word er gelachen maar als er serieus gewerkt moet worden gebeurt het ook.

natuurlijk vergeet ik nooit de spaanse muziek waar je altijd los op gaat haha

ik spreek je nog wel en succes met je rijschool

Melvin
Deborah
2011-05-24
Ik ben vanochtend geslaagd!! Bedankt Saman, de rijlessen waren SUPER bij jou :)
Je voelt goed het leer tempo van de leerling aan en bent dan ook heel geduldig. De straatjes rechts zal ik nooit meer vergeten haha. Het was ook altijd erg gezellig! Ik zag de rijlessen bij Saman als leuk en leerzaam. En zodra ik weer eens met mijn slaapkop in de auto zat, wist hij me wakker te schudden met zijn leuke grapjes. Dit is echt een top instructeur! Zoals de examinator vanochtend tegen mij zei: "Je hebt keurig netjes en vlot gereden", dat is wat Saman je leert op een leuke manier!
Bilal
2011-05-17
Bij de eerste proef les kreg ik meteen door dat Sam weet wat hij doet en weet waar hij over praat. Ik heb 2 Rijscholen gehad voordat ik bij Sam terecht kwam en ben vaak gezakt. Ik heb vele uren gedraait en er werden examens ingepland terwijl ik niet klaar voor was. Bij Sam was het anders. Hij besprak duidedlijk wat hij ging doen en maakte duidelijke afspraken. Ook examn plande hij pas in ton ik er klaar voor was. Ik heb mijn rijbewijs in één kr bij hem geahaald. Hij bracht rust in het autorijden. Dus voor de genen die van rijschool willen wisseln of een rijschool zoek is Rijschool Trajectum een echte aanrader. Duidelijk, rustig en vriendelijk.
Aniek
2011-03-15
Voor alle mensen die aan een rijopleiding gaan beginnen of denken te wisselen van rijschool, deze rijschool is een aanrader! Ik was namelijk ontevreden over twee andere rijscholen en had in verhouding vele kostbare, nutteloze uren achter het stuur doorgebracht voordat ik bij Sam terecht kwam. Ik was namelijk erg perfectionistisch en tegelijkertijd onzeker waardoor ik niet zoveel vorderingen maakte als ik zou willen. Wat ik erg fijn vond is dat Sam een goede, ontspannen sfeer in de auto weet te creëren waardoor ik me op mijn gemak voelde. Je kunt met hem lachen, maar hij houdt je tegelijkertijd bij de les en zegt waar het op staat als je iets moet verbeteren. Tegelijkertijd heeft hij geduld en me geleerd dat het niet erg is om fouten te maken, zolang je maar beseft dat het anders moet. Inmiddels heb ik bijna een jaar mijn rijbewijs en ik ben totaal niet meer onzeker in het verkeer, omdat ik weet dat ik het goed kan. Dus bij deze, Sam, nogmaals bedankt, want voor alle moeite heb ik een hoop vrijheid teruggekregen!
Persza
2011-03-13
Nou, ik moet eerlijk toegeven, Ik heb echt genoten van mijn eerste les bij jou Saman. Super lekkere auto om in te rijden. voelt echt goed en al was ik bang voor mijn eerste rijles, je hebt me echt doorheen geholpen en mij vertrouwen gegeven bij de intake. Ik kijk er naar uit om volgende week bij jou te beginnen met lessen. En ook mag gezegd worden: mijn ouders gingen al meteen akkoord gezien jouw pakketten best voordelig zijn vegelken met andere rijscholen. Mijn ouders betalen er uiteindelijke voor hahaha! Ik dank je nu al omdat ik weet dat ik mijn rijbewijs met makkie bij jou ga halen hihi! tot volgende week!
Oktay
2011-03-02
Heey Saman ,, heb me rijbewijs eindelijk, deze rijschool is echt een aanrader. Alleen maar pluspunten te veel om op te noemen,ben je erg dankbaar en weet zeker dat nog heel veel mensen je in de toekomst dankbaar zullen zijn. groetjes Oktaaay !!
Joost
2011-02-25
he Samsam, wat een vette site, dat belooft veel goeds! nogmaals bedankt voor de goede lessen, kheb echt veel plezier van mn rijbewijs gehad tot nu toe. Maarre, ik ben toch wel geïnteresseert in de gratis en vrijblijvende proefles, alleen al om even in die BMW te rijden hahaha. Heel veel succes jongen!
leoni
2011-02-25
He Sam! wat super goed dat je nu een eigen rijschool hebt. Ik zal je zeker aanraden bij iedereen die nog geen rijbewijs heeft! :D
Heel veel succes met alles.
Groetjes Leoni
Iris
2011-02-23
Sh*t man, zie nu pas wat voor mooie auto je rijdt! Was ik maar iets later begonnen!!!
Iris
2011-02-23
Ey Sam,
Succes met nieuwe rijschool man! Mis het wel een beetje hoor, rijles.. was een supermooie tijd! En veel te snel afgelopen, maar das alleen maar goed natuurlijk! Thnaks voor everything, je bent een topinstructeur!
Ciao, x
Michiel
2011-02-17
Hee kerel. Mooie site zeg! Leuk dat je gestart bent.
Ik wens je heel veel geluk en vooral plezier toe met je nieuwe rijschool. Jou kennende gaat dat vast goed komen. Wil je gezellige en vooral goede lessen volgen, stop dan met zoeken cause trajectum is all u need and more !
Eriano
2011-02-14
Hey Saman, je bent voor jezelf begonnen zie ik. Te gek! Ben nogsteeds blij dat ik je gehad heb als leraar, binnen 2 maanden geslaagd dusja!

Bedankt,
Eriano
Pavlos
2011-02-14
Eerste rijles net gehad van Sam en het was een super leuke ervaring!
Kijk nu al uit naar de volgende rijles.
Annemarijn
2011-02-14
Ziet er super goed uit allemaal! jammer dat ik mn rijbewijs net heb!
Groetjes Annemarijn