Even voorstellen

Bij Autorijschool Trajectum les jij onder begeleiding van ervaren instructeur Sam. Hij is een jonge, gezellige en geduldige rij-instructeur die jou op geruststellende wijze op weg helpt naar jouw rijbewijs. Na 2 jaar bij een grote rijschool ervaring te hebben opgedaan, heeft Sam een jaar geleden Autorijschool Trajectum opgericht. Hij heeft er bewust voor gekozen om een eigen rijschool op te starten. Doordat Autorijschool Trajectum kleinschaliger is, heeft instructeur Sam de mogelijkheid om zijn leerlingen 100% persoonlijke aandacht te geven.  

Van 0 tot 100

Sam’s lessen zijn afgestemd op het individu wat leidt tot een fijn opleidingstraject tijdens het behalen van jouw rijbewijs. Vanaf het begin worden de juiste technieken aangeleerd. Er wordt gezorgd dat jij als onervaren bestuurder wordt opgeleid tot een prima weggebruiker. Je wordt vanaf jouw eerste rijles tot aan jouw praktijkexamen begeleid door instructeur Sam.

Zeer hoog slagingspercentage

Autorijschool Trajectum heeft een van de hoogste slagingspercentages in Regio Utrecht. Waar het gemiddelde stadspercentage op 40% staat ons percentage voor de eerste examens op 75% én voor de herexamens maar liefst op 95%. Ons hoge slagingspercentage leidt tot voordeel, want een grote garantie van slagen zorgt voor minder kosten voor lessen!

Gespecialiseerd in heropleiden

Bent u in het verleden (meerdermalen) gezakt voor het praktijkexamen? Autorijschool Trajectum is een van de weinige rijscholen die gespecialiseerd is in het heropleiden van leerlingen. Ingeslepen, verkeerd aangeleerde gewoontes worden op de juiste wijze aangepakt door instructeur Sam. Het slagingspercentage bij Autorijschool Trajectum na de heropleiding is 95% (zie www.rijschoolgegevens.nl)